banner3

ARAS KÖRFEZ’DE KONUŞTU

Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, partisinin Körfez ilçe teşkilatının 2. Olağan kongresine katıldı.

ARAS KÖRFEZ’DE KONUŞTU

Genel başkan yardımcısı Mehmet Altınöz’ünde katıldığı kongrede konuşan Aras, yeni ekonomi modeli ve asgari ücret üzerinden hükümete yüklendi.

ÇİN MODELİ DEĞİL MİLLİ GÖRÜŞ MODELİ

20 yıldır bir türlü istikrarı sağlayamayan, sürekli makas değiştiren iktidar, beceriksizliğinin faturasını dış güçlere kesmekten vazgeçip şimdi de ekonomi modeli değiştirerek bu gidişata çare bulmaya çalışıyor diyen Aras, sayın Erdoğan’ın hala aklının başına gelmediği açıktır ki çareyi milli görüşte arayacağına hala çareyi başka modellerde aramaktadır ifadelerini kullandı.

Sizlere Erbakan hocamın yıllar önce söylediği ‘başka çareniz yok anahtarları bize teslim edeceksiniz’ sözlerini hatırlatarak buradan hükümete çağrıda bulunuyorum diyen Aras; çare Çin modeli, Amerika modeli, Afrika modeli değil milli görüş modelidir sizin de başka çareniz yok kurtulmak istiyorsanız anahtarları genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a teslim edeceksiniz dedi.

HÜKÜMETİN ASGARİ ÜCRET ZAMMI ŞAŞIRTMADI

2022 yılı asgari ücret zammına da değinen Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, yükselen enflasyonla birlikte 4 bin lira civarında seyreden açlık sınırına yakın yapılan asgari ücret ile yine milyonlar açlık sınırında yaşamaya layık görülmüştür dedi. Milletimizin alın terinin değeri olarak saat başı yaklaşık 1 doları layık gören hükümet, bunun hesabını sandıkta görecektir diyen Aras, bıçak kemiğe dayandı milletimiz bir an önce seçim sandığı görmek istiyor, milletimiz artık iktidarda milli görüşü, yeniden refahı görmek istiyor ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanının tarihin en yüksek asgari ücret zammını biz yaptık açıklamasına da değinen Aras, hatırlatmak isterim ki 1996’da %100, 1997’de %107 maaş zammı yaparak cumhuriyet tarihinin en yüksek maaş zammını rahmetli Erbakan hocam yapmıştır ve halen milletimizin dualarındadır diyerek sözlerini noktaladı.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5