Aşıla hep Kocaeli’de

İlimizde büyük bir destek alarak seçilen Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, alışılmışın dışında bir performans sergileyerek Kocaeli’ den ayrılmıyor. 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili adayı olarak yaptığı çalışmalarla tanınan ve sevilen Yeniden Refah Partisi MYK üyesi, Kocaeli il sorumlusu Basri Çayır ile Sekapark Güreşlerine katılan Aşıla, katılımcıların ilgi odağı oldu.

Aşıla hep Kocaeli’de

14 Mayıs seçimlerinde büyük bir performans sergileyerek ilimizin milletvekili olarak seçilen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli milletvekili Mehmet Aşıla, bugün gerçekleşen Sekapark Yağlı Güreşlerine katıldı. 
Seçildiği günden beri her fırsatta Kocaeli'ne gelerek çalışamalarda bulunan Aşıla'nın bu performansı gözden kaçmıyor. 
Yeniden Refah Partisi MYK üyesi ve Kocaeli il sorumlusu olan 14 Mayıs seçimlerinde gayretli çalışmalarıyla tüm Kocaeli'nin tanıdığı ve sevdiği Basri Çayır ile Kocaeli'de çalışmalar yapan Aşıla'ya, vatandaş kendilerini seçildikten sonra unutmadığı ve Kocaeli'ne sahip çıktığı için teşekkür etti. 
Meclis çalışmalarından geriye kalan zamanını Kocaeli'de Kocaeli'nin sorunlarına ayırmaya çalıştığını belirten Aşıla, ilerleyen zamanlarda vatandaşımızla çok daha fazla bir araya geleceğiz dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5