Aydal, Seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof.Dr. Doğan Aydal, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Aydal, Seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof.Dr. Doğan Aydal, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İl Başkanı Ali Taştan ve diğer teşkilat mensuplarıyla birlikte gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Aydal, Kocaeli için önemli projeleri STK ve derneklerle paylaşıyor. Son olarak S.S. 72 Nolu Köseköy Lojistik ve Taşımacılar Kooperatifi'ni ziyaret eden Aydal, Kooperatif Başkanı İbrahim Küçük Bey ve yönetimine teşekkürlerini iletti.

Kooperatif ziyaretinde Aydal, Kocaeli'nin lojistik ve taşımacılık sektöründe daha da ileriye gitmesi için yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Aydal, Kooperatif Başkanı ve yönetimine desteklerini belirterek, işbirliği ve dayanışma mesajları verdi.

Aydal ve beraberindeki heyet, Kooperatif üyeleriyle de bir araya gelerek sorunları dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Kocaeli'nin gelişimine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Aydal, halkın desteğiyle başarılı bir seçim süreci geçireceklerine inandıklarını ifade etti.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5