Başkan Bayram Kurtaran, meclis üyeliği adaylığını geri çekti.

Başkan Bayram Kurtaran, meclis üyeliği adaylığını geri çekti. Kurtaran, uzun süredir üzerinde çalıştığı ve halka hizmet etme amacıyla başvurduğu meclis üyeliği adaylığını beklenmedik bir şekilde geri çektiğini duyurdu. 

Başkan Bayram Kurtaran, meclis üyeliği adaylığını geri çekti.

Başkan Kurtaran'ın adaylık geri çekme kararı, hem destekçileri hem de muhalifleri arasında şaşkınlık yarattı. Kurtaran'ın belediye başkanlığı döneminde yaptığı başarılı çalışmalar ve halk nezdindeki popülerliği, meclis üyeliği için güçlü bir aday olduğunu düşündürüyordu. 

Körfez İlçe Başkanlığı görevini 15 yıldır aralıksız bir şekilde sürdüren Bayram Kurtaran, Cumhur İttifakı'ndan belediye meclis üyesi olmak için ilçe başkanlığından istifa etmişti.  Ancak Bayram Kurtaran sürpriz bir şekilde meclis üyeliği adaylığını geri çekti. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yedi yıldır kesintisiz, aralıksız on beş yıl Büyük Birlik Partisi Körfez İlçe Başkanlığı yaptım. 22 Ocak'ta belediye meclis üyeliği aday adaylığı için istifa ettim. Gördüğüm lüzum üzerine meclis üyesi adaylığından çekiliyorum. Körfez belediye başkanı ve adayı Sayın Şener Söğüt'ün her zaman yanındayım ve bütün arkadaşlarımızla desteklemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2024, 10:56

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5