banner10

Başkan Şener Söğüt, “Körfez için hizmete devam”

AK Parti Körfez İlçe Yönetimi ve mahalle başkanları, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'ü ziyaret etti.

Başkan Şener Söğüt, “Körfez için hizmete devam”

AK Parti Körfez İlçe Yönetimi ve mahalle başkanları, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'ü ziyaret etti. Ziyarette, Körfez ilçesinin sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Söğüt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik ve beraberlik içinde Körfez'in daha da gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Söğüt, yaptığı açıklamada, seçim sürecinde olduğu gibi şimdi de gece-gündüz demeden Körfez için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Körfez'in daha yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade eden Başkan Söğüt, halkın taleplerini dikkate alarak projeler üreteceklerini söyledi. AK Parti Körfez İlçe Yönetimi ve mahalle başkanları da Başkan Söğüt'e desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

Ziyaret sonrasında AK Parti Körfez İlçe Yönetimi ve mahalle başkanları, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'e teşekkür ederek ilçenin daha da ileriye gitmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ettiler. Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek Körfez'i daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten heyet, Körfez halkının hizmetinde olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan ve ilçe yönetimi ile mahalle başkanları Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Makamda teşkilat üyelerini kabul eden Başkan Söğüt, ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Daha sonra meclis salonunda gerçekleştirilen buluşmada ilk olarak İlçe Başkanı Nurettin Okudan konuştu, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Okudan;,DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Şener Söğüt’ün geçtiğimiz dönem Körfez’e önemli eser ve hizmetleri kazandırdığını belirten Okudan, “Halkımız da sandığa gitti ve sandıkta tekrar Başkanımıza hizmet için oy verdi” dedi. Başkan Söğüt de ziyaret dolayısıyla teşkilat üyelerine teşekkür etti, “Şimdi daha da fazla çalışacağız” dedi.

Seçimde güzel bir uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Başkan Söğüt, “Hepinize seçim sürecinde yaptığınız çalışmalar dolayısıyla teşekkür ediyorum. Güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Seçim süreci bitti, şimdi yeniden Körfez’e hizmet zamanı. Bunun için de hep birlikte gece-gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5