Başkan Şener Söğüt, “Körfez’de değer projeler ürettik”

Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt, Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Şener Söğüt, “Körfez’de değer projeler ürettik”

Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt, Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında esnafla sohbet eden Başkan Söğüt, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundu. Esnafların taleplerini dikkate alan Başkan Söğüt, mahalledeki altyapı çalışmaları ve yol düzenlemeleri hakkında bilgi verdi.

Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Şener Söğüt, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mahalle mahalle gezen, esnafları ziyaret ederek kolaylıklar dileyen Başkan Söğüt, son olarak Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeydi. Başkan Söğüt’e ziyaretlerinde AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan ve BBP İlçe Başkanı Selim Öztürk ile meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Başkan Şener Söğüt, Körfez'de gerçekleştirdikleri değer projeler hakkında da konuştu. Körfez'in gelişimine katkı sağlayacak projeler ürettiklerini belirten Başkan Söğüt, halkın yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. Körfez'de yapılan yatırımların mahalle sakinlerine ve esnaflara olumlu yansımaları olduğunu vurgulayan Başkan Söğüt, halkın desteğiyle daha büyük projelere imza atacaklarını söyledi.

Esnaf ziyareti sırasında esnafların sorunlarına çözüm bulmaya çalışan Başkan Söğüt, mahalle sakinlerinin taleplerini dikkate alarak çalışmalarını şekillendireceklerini belirtti. Esnafların da destekleriyle Körfez'i daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hedeflediklerini dile getiren Başkan Söğüt, vatandaşların güven ve huzur içinde yaşayabileceği bir Körfez için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5