Başkan Şener Söğüt, “Körfez’de sağlam adımlar attık”

Körfez Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Şener Söğüt, Ramazan ayının ilk gününde de halkın içinde yer aldı. Söğüt, Tuğrul Caddesi'nde bulunan esnafları ziyaret etti.

Başkan Şener Söğüt, “Körfez’de sağlam adımlar attık”

Körfez Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Şener Söğüt, Ramazan ayının ilk gününde de halkın içinde yer aldı. Söğüt, Tuğrul Caddesi'nde bulunan esnafları ziyaret ederek, onların Ramazan Bayramlarını kutladı. Esnafla sohbet eden Söğüt, onların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundu.

Söğüt, esnafların taleplerini dikkate alarak belediye olarak yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Söğüt, onların destek ve dualarını alarak seçim sürecinde kendisine olan güvenlerini bir kez daha görmüş oldu. Söğüt, esnaflarla yaptığı samimi sohbetlerde Körfez'in geleceği için yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Söğüt, halkın içinde olmaya devam ederek, vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm bulmaya çalıştıklarını belirtti. Söğüt, Tuğrul Caddesi'nde esnaflarla gerçekleştirdiği ziyaretin ardından diğer bölgelerde de halkla buluşarak Ramazan ayının bereketini paylaşmaya devam edeceklerini söyledi. Söğüt, seçim sürecinde halkın desteğini alarak Körfez'i daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Körfez Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Şener Söğüt, Ramazan ayında da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe Başkanı Nurettin Okutan ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Ramazan’ın ilk günü Tuğrul Caddesi’ndeki esnafı gezen Başkan Şener Söğüt, esnafa kolaylıklar diledi, vatandaşlarla sohbet etti.

HİZMET VE ESER SİYASETİ

31 Mart’a kadar durmada, yorulmadan çalışmalara devam edeceklerinin altını çizen Başkan Şener Söğüt, “5 yılda Körfez’de hayata geçirdiğimiz hizmet ve eserler ile sağlam adımlar attık. Körfez’in geleceği üzerinde büyük yük olan vergi ve SGK borçlarını ödedik. Bunlar önemli adımlardı.

BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Şimdi de 31 Mart’tan sonra Körfez’de hayata geçireceğimiz projeler için hazırız. 59 projenin hepsi Körfez’e değer katacak projeler. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ile birlikte ilçemizi ve Kocaelimizi güzelleştirmeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt vatandaşların talep ve önerilerini de tek tek dinledi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5