Başkan Şener Söğüt, “Omuz omuza yeniz zaferlere yürüyeceğiz”

Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi'nde bulunan Seçim İrtibat Bürosu'nu ziyaret etti.

Başkan Şener Söğüt, “Omuz omuza yeniz zaferlere yürüyeceğiz”

Söğüt, burada yaptığı konuşmada, sahada omuz omuza çalışacaklarını ve yeni zaferlere yürüyeceklerini belirtti. İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan programlar çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Söğüt, mahalle-mahalle ve sokak-sokak ziyaretlerine devam ediyor. Barbaros Mahallesi'ndeki ziyaretlerin ardından AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'nu da ziyaret eden Söğüt, burada partililerle bir araya geldi. Başkan Söğüt, seçim sürecinde birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını vurgulayarak, halkın desteğiyle yeni zaferlere ulaşacaklarını ifade etti.

AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okutan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül ile birlikte Barbaros Seçim İrtibat Bürosu’nu ziyaret eden Başkan Söğüt, mahallede yapılan seçim çalışmalarıyla ilgili de bilgi aldı.

“Gece gündüz demeden çalışıyoruz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Teşkilatlarımız ve Cumhur İttifakı’mızın her bir ferdi ile birlikte sahada omuz omuza çalışarak yol arkadaşlarımızla yeni bir zafer, eser ve hizmetlerle dolu yeni bir dönem için hazırız ve kararlıyız” dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5