Başkan Şener Söğüt, oyunu kullandı.

Körfez Belediye Başkanı ve Başkan adayı Şener Söğüt, seçim günü sabah erken saatlerde oyunu kullandı.

Başkan Şener Söğüt, oyunu kullandı.

Körfez Belediye Başkanı ve Başkan adayı Şener Söğüt, seçim günü sabah erken saatlerde oyunu kullandı. Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bulunan Körfez Kent Emlak Konut İlk ve Ortaokulu’nda bulunan sandıkta oyunu kullanan Söğüt, vatandaşlarla da selamlaşarak sohbet etti. Seçim sürecinde yaptığı çalışmaları ve projelerini anlatan Söğüt, sandıktan çıkacak sonucun ilçe, şehir ve ülke için hayırlı olmasını diledi.

Başkan Söğüt, seçim günü boyunca vatandaşlarla bir araya gelerek desteklerini ve dualarını aldı. Sandık görevlileriyle de sohbet eden Söğüt, seçim sürecinin demokratik bir şekilde geçmesi ve halkın iradesinin en iyi şekilde yansıması temennisinde bulundu. Oy kullanma işlemi sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Söğüt, seçim sonuçlarının ilçenin geleceği için önemli olduğunu vurgulayarak, herkesin tercihine saygı duyulması gerektiğini belirtti.

Başkan Şener Söğüt, seçim sonuçlarının açıklanmasını sabırsızlıkla beklediğini ifade ederek, halkın verdiği karara saygı duyacaklarını ve seçim sürecinin demokratik bir şekilde tamamlanmasını temenni etti. Söğüt, halkın desteğiyle ilçeye daha iyi hizmetler sunacaklarını ve Körfez’in daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Herkesin vatandaşlık görevini yerine getirmesi gerektiğini belirten Başkan Söğüt, “Bugün çıkacak sonuçlar milletimizin iradesini ortaya koyacaktır. Tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyorum. Sandıklardan çıkan sonucun ilçemiz, şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5