Başkan Sertif Gökçe’nin, Konukları Eski Başkanlar

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, geçmiş dönem kentimizde görev yapmış olan belediye başkanlarını ağırladı.

Başkan Sertif Gökçe’nin, Konukları Eski Başkanlar

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, geçmiş dönem kentimizde görev yapmış olan belediye başkanlarını ağırladı. Saraybahçe Belediye Başkanı Metin Alan, Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker ve İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Cengiz Özcan, Derince Belediye Başkanı Gökçe'yi ziyaret ederek bir araya geldiler.

Ziyaret sırasında eski belediye başkanları, Derince Belediye Başkanı Gökçe'ye başarılar dileyerek, kentte gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi aldılar. Gökçe ise misafirlerine teşekkür ederek, kentimizin gelişimi için birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Geçmiş dönemde kentimizde hizmet vermiş olan belediye başkanları arasındaki bu nezaket ziyareti, kentteki dayanışma ve işbirliğinin önemini bir kez daha vurguladı. Derince Belediye Başkanı Gökçe, eski başkanlara ziyaretleri için teşekkür ederek, gelecekte de birlikte çalışmaya devam etme temennisinde bulundu. 

Başkan Gökçe’ye tebriklerini ileten başkanlar, Derince’yi hizmetlerle dolu bir dönemin beklediğini ifade ettiler. Konuklarına nezaketleri için teşekkür eden Başkan Gökçe, görüşme esnasında ilçede yapmayı planladıkları çalışmalar ve projelerle ilgili detaylı bilgiler paylaştı.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5