Başkan Söğüt, “Körfez’i hep birlikte daha ileriye taşıyacağız”

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın toplantısına katılan Başkan Söğüt, “Ben demeden, teşkilatlarımız ve şehrimizin tüm dinamikleriyle birlikte harekete ederek 5 yılda güzel projeleri hayata geçirdik” dedi

Başkan Söğüt, “Körfez’i hep birlikte daha ileriye taşıyacağız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez ilçe Teşkilatı’nın haftalık olağan toplantısına konuk oldu. İlçe Başkanı Nurettin Okutan ve ilçe yöneticileriyle sohbet eden Başkan Söğüt, yapılan çalışmalardan da bahsetti. 5 yılda Körfez’de önemli projeleri hayata geçirdiklerinin altını çizen Başkan Söğüt, “Bunu teşkilatlarımız ve şehrimizin tüm dinamikleriyle birlikte başardık” dedi

HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ

“Biz Körfez sevdalılarıyız” diyen Başkan Söğüt, “Bizler göreve talip olduğumuzda tek derdimiz memleket dedik ve bugün de aynı noktadayız. Söz verdiğimiz projelerin yüzde 85’ini tamamladık ama bir o kadar da Körfez’in ihtiyaçları doğrultusunda projeler ürettik ve ilçemize kazandırdık. Şimdi yenileri için de kolları sıvadık.

TEŞKİLATLARIMIZ İTİCİ GÜCÜMÜZ

Biz bu şehre sevdalıyız, bu yüzden gündüz-gece demiyoruz. Körfez’i geliştirmek, daha da güzel hale getirmek adına yapılması gereken neyse yapacağız. Tabi bunu ben demeden, teşkilatlarımız ve şehrimizin tüm dinamikleri ile hareket ederek yapacağız. Teşkilatlarımız bizim itici gücümüz.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ilk günkü aşk ve gayretle çalışmaya, Körfez’e hizmet etmeye teşkilatlarımız ile omuz omuza devam edeceğiz. 7/24 hizmet anlayışıyla şehrimizin kalkınma ve büyümesine ivme katmak, Körfezimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için kararlıyız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2024, 13:49

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5