banner3

İzmitli Meral Akşener, İZGİM’in açılışına geliyor

Girişimci kadınların yeni iş fikirleri geliştirmesini sağlayarak üretimde katma değer yaratmalarını amaçlayan İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’nin (İZGİM) 19 Eylül Pazar günü saat 17.30’da yapılacak açılış törenine İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener katılacak

İzmitli Meral Akşener, İZGİM’in açılışına geliyor

Kadınların iş hayatında gelişmelerine yardımcı olarak üretime teşvik edilecekleri ve hayata daha güvenle bakacakları bir üretim merkezi olan Kadın Girişimciler Merkezi (İZGİM), 19 Eylül Pazar günü saat 17.30’da törenle açılacak. Kadınların kendi ayakları üzerinde durabilmesi, özgüveninin arttırılması, üretimde katma değer yaratması ve el emeklerini kazanca dönüştürmesi amacıyla İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen İZGİM’in açılış törenine İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener katılacak. 

KADINLAR ÜRETİME TEŞVİK EDİLECEK

Kadınların üretime teşvik edileceği bir üretim merkezi olan Kadın Girişimciler Merkezi, eşitlikçi bir toplumsal yapının inşası ve kadının sosyal ve ekonomik hayata katılması amacıyla çalışmalar yapacak. Kadınlara yeni iş geliştirme döneminde girişimcilik ofisleri ile destek sunacak olan merkez, ücretsiz bireysel ve aile danışmanlığı hizmeti de verecek. Atölyelerde ürettikleri ürünlerin tanıtım ve pazarlama noktasında destek alacak olan kadınlar, uzman diyetisyen ve spor programlarından yararlanabilecek. 

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2021, 20:31

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5