KOCAELİ, AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI, İLE BULUŞACAK

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Doğan AYDAL ve beraberindeki heyet, İl Başkanı Ali Taştan, Derince Belediye Başkan Adayı Gökhan Açık ve Meclis üye adayları ile birlikte Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği'ni ziyaret etti.

KOCAELİ, AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI, İLE BULUŞACAK

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Doğan AYDAL ve beraberindeki heyet, İl Başkanı Ali Taştan, Derince Belediye Başkan Adayı Gökhan Açık ve Meclis üye adayları ile birlikte Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Ünal Çelik ve diğer üyeler, konuklarına sıcak bir karşılama yaparak hoş geldiniz dediler.

Ziyaret sırasında, Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği'nin faaliyetleri hakkında bilgi alan heyet, dernek üyeleriyle sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Prof.Dr. Doğan AYDAL, Kocaeli'nin sorunlarına ve çözüm önerilerine ilişkin görüşlerini paylaşarak, vatandaşların beklentilerini dinledi.

Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği ziyareti sonrasında, Yeniden Refah Partisi heyeti, dernek üyelerine teşekkür ederek ayrıldı. Dernek Başkanı Ünal Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçim sürecinde adaylara başarılar diledi. Heyet, birlik ve beraberlik mesajlarıyla ayrıldıkları dernekten olumlu izlenimlerle ayrıldı.

Kocaeli için yapılacak projelerle ilgili olarak Büyükşehir Adayı Prof. Dr. Doğan AYDAL, yeniden refahla ahlaklı belediyeciliğin buluşacağını belirtti. AYDAL, tüm projelerin belediyenin kendi kaynaklarıyla 5 yıl içinde tamamlanacağını söyledi. Doğru yönetilemeyen ve israfın dibini gören Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, AYDAL'ın yönetimiyle kaynakların çok iyi bir şekilde değerlendirileceğini vurguladı. Bu sayede Kocaeli'nin daha yaşanabilir bir şehir haline geleceği ifade edildi. Belediye Kaynakları Belirli Zümreye Gitmeyecek

  Konuşmasına devam eden Prof. Aydal: “Yapılan tüm faaliyetler belirli bir Zümreye hizmet etmeyecek. Tüm Vatandaşlarımıza dokunacak, Fayda sağlayacak gerçek işler yapacağız. Yapacaklarımız ile Kocaeli Halkının Refah seviyesini ayrım gözetmeksizin yükselteceğiz. Söz verdiklerimizi yapmaya muktediriz.” Dedi.

            

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5