Körfez’de İYİ Parti’den, 100 kişi, AK Parti'ye geçiş yaptı.

Körfez ilçesinde İYİ Parti'den toplu istifalar yaşandı.

Körfez’de İYİ Parti’den, 100 kişi, AK Parti'ye geçiş yaptı.

Körfez ilçesinde İYİ Parti'den toplu istifalar yaşandı. Eski İlçe Başkanı Cahit Sürüm'ün yeğeni olan Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Abdurrahman Akbay'ın da aralarında bulunduğu 100 kişi, AK Parti'ye geçiş yaptı. Bu geçişin ardından AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı'nda bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan ve Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül de katıldı.

İstifa edenler arasında yer alan Abdurrahman Akbay, AK Parti'ye geçişlerinin nedenini açıkladı. Akbay, partilerinin vizyon ve hedeflerine daha uygun bir siyasi çizgide hareket etmek istediklerini belirtti. AK Parti'ye katılanların sayısının 100 kişi olması, partinin Körfez ilçesindeki gücünü artıracağına işaret ediyor.

 AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu belirten Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt, ‘hoş geldiniz’ dedi. AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan da, “Körfez’de siyasetin doğru adresi AK Parti’dir” dedi. Başkan Söğüt ve Okudan daha sonra doldurulan üye formlarını tek tek teslim aldı. Yeni üyelere rozetleri de takılırken, ilçe binası önünde de günün anısına hatıra fotoğrafı çektiril

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5