Ömer Bektaş ; Kararlar, halkın katılımı ile doğru çözümlere ulaşır

Ömer Bektaş ; Kararlar, halkın katılımı ile doğru çözümlere ulaşır

Ömer Bektaş ; Kararlar, halkın katılımı ile doğru çözümlere ulaşır

Ömer Bektaş ; Kararlar, halkın katılımı ile doğru çözümlere ulaşır

İlimizin yakından tanıdığı bilgi ve birikimi ile herkesin beğenisini kazanan Trabzonlu siyasetçi Ömer Bektaş Ak Parti’den Körfez Belediye başkan adaylığını açıkladı.

Körfez'de geniş bir kesim tarafından ve  özelliklede Trabzon’lu hemşehrilerinin aday ol baskılarına dayanamayan Bektaş, geçtiğimiz günlerde  Ak Parti Körfez Belediye Başkanlığı  Aday adayı toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

1957,de Trabzon,da doğdum ilk orta lise eğitimlerimi Trabzon,da tamamladım. Üniversite eğitimlerimi işletme fakültesi iş idaresi bölümü ve Mühendislik eğitimimi de Jeoloji mühendisiliği bölümünde tamamladım.

2003 yılında PETKİM,den 29 yıllık çalışma hayatımı tamamlayarak emekli oldum.

A sınıfı isg uzmanı ve iş yeri hekimliği eğitici olarak özel sektörde 10 yıldır çalışmaktayım.

Biz Ak Parti olarak siyaseti halktan kopuk değilde, aksine halkla birlikte, sorun çözme ve standartları geliştirme sanatı olarak görüyoruz.

Kararlar, halkın katılımı ile doğru çözümlere ulaşır ve akabinde demokrasi güçlenir.

Bu nedenle; Amacımız siyaseti halkın iradesinden yoksun ve tek bir parti tekelinde tutmaya çalışan bir zihniyetten ayıran, piramitsel olarak halkın katılımına açmaktır.

Yerel seçimlerden sonrada; Parti teşkilatlarımız, varlığını ve etkinliğini sürdürecek, ele alınan sorunlar ve varılan sonuçlar kamuoyunun dikkatine sunulacaktır.

Demokrasi; Halkın katılımına imkan tanıdığı nispetle kalıcı ve sağlıklıdır. Toplum olarak sorunlarımızın çözümü, demokrasiye ne kadar çok yaklaşım sağladığı ölçüde başarılıdır.

Bizler; Mazeret üretmeye değil, hizmet ve kaynak üretmeye talip olduğumuz için, üzerimize düşecek mesuliyet ve yükün sorumluluk bilincini taşıdığımızı, oturacağımız koltuk ve dolduracağımız makamlarda bizden önce oturmuş ve sonrada oturacak insanların, yaşam sürdüğü müddetçe olacağı, Ancak; Söz konusu koltuk ve makamlar oturmak için değil, halkın teveccüh göstererek tevdi ettiği görevi, hak ve hukuka uygun, yöresine hizmet etmek maksadıyla verdiği bizlerce bilinmektedir.

Bizleri tatmin etmeyen zaruretine inanmadığımız hiçbir fiil’e ve sizlere hesap veremeyeceğimiz herhangi bir gelişmeye de; Evet dememiz mümkün olmayacaktır.

Belediyemizin finansal kaynaklarını ve yapısını oluşturan, Aktif ve Pasiflerini ihtiva eden verilere vakıf olduğumuzda; Kısa, orta ve uzun vadeli yatırımlarda, neyin öncelikli olacağını görev verdiğinizde, uygun talepleriniz değerlendirilerek projelendirilecektir.

Körfezimizin jeolojik konumu nedeniyle; İmkamlarımızı yükselterek,Kocaelimize ve Türkiyemiz’e yakışır bir potansiyel güce kavuşmasının sağlanmasının gerektiği,çünkü sanayinin kalbinin burada attığı bilinmektedir.

Temel kavramlarımızın; Dürüstlük,Şeffaflık,Kararlılık,Güven,İstikrar ve dinamizmin olacağı düşüncelerini taşımaktayız.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2023, 12:45

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5