İzmit’in Perileri, Bursa Uludağ’ı, 77-71’lik skorla mağlup etti

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor, evinde Bursa Uludağ Basketbol'u ağırladı. Maçın başından sonuna kadar büyük bir mücadele sergileyen iki takım arasında heyecan dolu anlar yaşandı.

İzmit’in Perileri, Bursa Uludağ’ı, 77-71’lik skorla mağlup etti

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor evinde ağırladığı Bursa Uludağ Basketbol’u 77-71’lik skorla mağlup etti

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor, 23. Hafta mücadelesinde Bursa Uludağ Basketbol’u ağırladı. Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’ndaki müsabakada İzmit’in Perileri rakibini 77-71’lik skorla mağlup etmeyi başardı.

OYUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ ELİNE ALDI

Gerçekleştirilen mücadelede ilk periyot 20-21 Bursa Uludağ Basketbol’un üstünlüğü ile tamamlanırken İkinci çeyrekte de üstün olan Bursa Uludağ Basketbol devreyi önde kapattı. Üçüncü çeyrekten itibaren oyun üstünlüğünü eline alan temsilcimiz  İzmit’in Perileri, karşılaşmayı 77-71’lik skor ile kazandı.

MAÇIN EN SKORERİ NARED 

Maçın en skorer ismi temsilcimizden 24 sayı kaydeden Nared olurken Nared’a 18 sayıyla Ayşe Cora, 17 sayıyla da Hillsman katkı verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2024, 12:11

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5