KOCAELİ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ BASIN DUYURUSU (EĞİTİM GÖREVLİSİ MÜRACAATLARI BAŞLADI.)

İlimizde spor branşlarıyla birlikte bilim, teknoloji, kültür sanat, yabancı diller, değerler, mesleki beceriler vb. alanlarda açılacak eğitim faaliyetlerinde görevlendirilecek

KOCAELİ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ BASIN DUYURUSU (EĞİTİM GÖREVLİSİ MÜRACAATLARI BAŞLADI.)

İlimizde spor branşlarıyla birlikte bilim, teknoloji, kültür sanat, yabancı diller, değerler, mesleki beceriler vb. alanlarda açılacak eğitim faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere eğitim görevlisi başvuruları 31 Mayıs - 6 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular İl Müdürlüğümüze ön randevu oluşturarak, şahsen müracaatla alınacaktır. 

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk: "Bakanlığımızın yeni uygulamaya koyduğu Eğitim Yönetim Sistemi Uygulamasıyla gençlerimizin istifadesine sunacağımız farklı branşlarda, görevlendirme yapacağımız yeni eğitim görevlileriyle çok daha fazla gencimizin gelişim sürecine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Yeni eğitmen istihdamına da katkı sağlayacak bu projenin ülkemize ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başvuru müracaatı detayları ve duyuru metinlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Ayrıca müracaat randevusu oluşturmak için aşağıdaki  iletişim numaralarından bizlere ulaşabilirsiniz.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5