banner3

Özgür Özel ve Veli Ağbaba açılışa geliyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet bugün saat 18.30’da CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile birlikte Çınar Halk Market’in açılışını yapacak

Özgür Özel ve Veli Ağbaba açılışa geliyor

Çınar Halk Market BUGÜN AÇILIYOR

Üretici ve tüketici arasında köprü olarak aracısız doğal ürün tedariğini sağlayan İzmit Belediyesi bugün Çınar Halk Market’i resmen hizmete sokuyor. Sosyal belediyeciliği benimseyen ve toplumun her kesimine hitap eden projeler geliştiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, kooperatifçiliğin yeniden canlanmasını sağlayacak olan Çınar Halk Market’i CHP Grup Başkan Vekili olan Manisa Milletvekili Özgür Özel ile CHP Esnaf ve Sanatkarlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile birlikte açacak.

İNÖNÜ CADDESİ’NDE

Karabaş Mahallesi İnönü Caddesi No:254 adresinde hizmete girecek olan İzmit Belediyesi Çınar Halk Market’in açılış kurdelesi bugün saat 18.30’da kesilecek. Belediyenin öz kaynaklarıyla hazırlanan Çınar Halk Market’te doğal ürünler üreticiden alınarak vatandaşa sunuluyor. Ev yapımı, doğal yüzlerce ürünün raflarda yerini aldığı Çınar Halk Market haftanın her günü halkın ihtiyaçlarını giderebilmesi için kapılarını açık tutacak.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5