banner3

Çınar Halk Market’e vatandaştan yoğun ilgi

Doğal ve ekonomik ürünleri üreticiden vatandaşa aracısız olarak ulaştıran Çınar Halk Market’e vatandaşların yoğun ilgisi bazı ürünlerin üçüncü günde tükenmesine neden oldu

Çınar Halk Market’e vatandaştan yoğun ilgi

Sosyal belediyecilik anlayışıyla Çınar Halk Market’i faaliyete sokan İzmit Belediyesi halkın taze ve doğal ürünlere olan erişimini sağlıyor. Üretimi ve üreticiyi güçlendirmek, kooperatiflere destek vermek, halkı güvenli ve sağlıklı gıdayla ekonomik fiyata buluşturmak isteyen İzmit Belediyesinin hayata geçirdiği Çınar Halk Market’te doğal ürünler vatandaşın yoğun ilgisini çekti. Ev yapımı bazı ürünlerin üçüncü günde tükendiği Çınar Halk Market’e halkın ilgisi belediye yetkililerini de memnun etti. 

KALİTELİ ÜRÜNLER MAKUL FİYATA

Yerli üretici ve üretici kooperatiflerinden temin edilen doğal ve ekonomik ürünleri doğrudan, çoğunluğu kadınların oluşturduğu kooperatifler üzerinden halka ulaştıran Çınar Halk Market’te satışlar sürüyor. İnönü Caddesi üzerinde hizmet veren Çınar Halk Market dijital platformdan da vatandaşların taleplerine yanıt veriyor. Geçtiğimiz günlerde açılış töreni gerçekleştiren Çınar Halk Market’e İzmitliler yoğun ilgi gösteriyor.  Vatandaş ürünlerin kalitesinden ve fiyatlardan oldukça memnun. 

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5