Başiskele’nin Yollarında Asfalt Seferberliği

Başiskele Belediyesi, artan nüfus ve yapılaşmayla birlikte alt yapısı tamamen yenilenen ve zamanla bozulan yolları boydan boya asfaltlayarak ulaşım konforunu arttırıyor.  

Başiskele’nin Yollarında Asfalt Seferberliği

 

Başiskele Belediyesi, artan nüfus ve yapılaşmayla birlikte alt yapısı tamamen yenilenen ve zamanla bozulan yolları boydan boya asfaltlayarak ulaşım konforunu arttırıyor.

 

Vatandaşların talepleri ve programlar çerçevesinde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapısı yenilenen ve yeni imara açılan yolları konforlu ve güvenli hale getiriyor. Bu kapsamda ekipler, 3 mahallede 8 sokak ve caddenin yollarında sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. 

 

SOKAK VE CADDELER TEK TEK ASFALTLANIYOR

 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün de yakından ve yerinde takip ettiği asfalt çalışmalarında ekipler, vatandaşların yol güvenliği ve konforu için sokak ve caddeleri boydan boya asfaltlıyor. Asfalt seferberliğiyle son olarak belediye ekipleri, Yeşilyurt Mahallesi Mehmet Akif Caddesi, Tınaztepe Caddesi ve Levent Kırca Caddesi’nin yanı sıra Yeşil Sokak ile Er Sokak’ın sıcak asfalt çalışmasını gerçekleştirdiler.

 

BARBAROS MAHALLESİ’NDE HUMMALI ÇALIŞMA

 

Barbaros Mahallesi’nde yapılan alt yapı çalışmaları sonrası bozulan yollar da boydan boya asfaltlanıyor. Mahallenin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Caddesi’nin eski asfaltı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla kazınarak yeniden asfaltlandı. Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde ise yeniden sıcak asfalt çalışması yapılması için hazırlıklar yapılıyor.

 

SUDENAZ SOKAK AFSALT ÇALIŞMASI

 

Vatandaşların talepleri doğrultusunda Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Damlar Mahallesi Sudenaz Sokak’ın da sıcak asfaltla kaplanması için hazırlıklar yapıyor. Sıcak asfalt serimi öncesi yolun alt yapısı yenilenirken tüvenan serimi yapıldı. Sokağın zemin hazırlıklarının da tamamlanmasıyla en kısa zamanda asfalt serimi gerçekleştirecek. 

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5