Başkan'nın ilk talimatı; Körfez’e Bilim-Sanat Sokağı, projesi oldu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu minik öğrencilere devretti.

Başkan'nın ilk talimatı; Körfez’e Bilim-Sanat Sokağı, projesi oldu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu minik öğrencilere devretti. Belediye başkanlığı koltuğunu devralan çocuklar, bir günlük süre içerisinde kendi projelerini hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Minik başkanlar, ilk olarak Matematik ve Bilim-Sanat Sokağı projesini hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Matematik ve Bilim-Sanat Sokağı projesi kapsamında, çocuklar için interaktif matematik ve bilim-sanat etkinlikleri düzenlenecek. Bu etkinlikler sayesinde çocuklar hem eğlenip hem de öğrenme fırsatı bulacak. Minik başkanlar, projenin hayata geçirilmesi için belediye ekipleriyle birlikte çalışarak detaylı bir planlama yaptı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, minik başkanlara projelerinde destek olacaklarını belirterek, çocukların hayal güçlerini geliştirmek ve onların fikirlerini önemsemek gerektiğini vurguladı. Söğüt, minik başkanların yönlendirmesiyle gerçekleştirilecek projelerin, çocukların belediyeye olan ilgisini artıracağını ve onların katılımcı bir şekilde topluma dahil olmalarını sağlayacağını ifade etti.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5