Başkan Şener Söğüt, “Bir gün değil, her gün bir aradayız”

Körfez Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Şener Söğüt, seçim çalışmaları kapsamında Ağadere Caddesi’nde esnafla buluştu.

Başkan Şener Söğüt, “Bir gün değil, her gün bir aradayız”

Körfez Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Şener Söğüt, seçim çalışmaları kapsamında Ağadere Caddesi’nde esnafla buluştu. Vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet eden Başkan Söğüt, esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundu. Esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Söğüt, her zaman esnafın yanında olduklarını ve desteklerinin süreceğini belirtti.

Başkan Söğüt, esnaflarla yaptığı sohbetlerde Körfez’in gelişimi ve kalkınması için yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Esnafların da görüşlerini alarak ortak akıl ve işbirliği vurgusu yapan Söğüt, Körfez’in daha yaşanabilir bir şehir olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Esnaflar da Başkan Söğüt’ün ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirerek desteklerini belirttiler.

Başkan Söğüt, esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla da bir araya gelerek onların da sorunlarını dinledi. Vatandaşların taleplerini not alarak çözüm odaklı çalışmalar yapacaklarını ifade eden Söğüt, “Bir gün değil her gün yanınızdayız” sözleriyle vatandaşlara olan bağlılıklarını vurguladı. Vatandaşlar da Başkan Söğüt’ün samimiyeti ve ilgisi karşısında memnuniyetlerini dile getirerek desteklerini belirttiler.

Körfez Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Şener Söğüt, Ağadere Caddesi’nde esnafla bir araya geldi, vatandaşlarla sohbet etti. İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında meclis üyesi adaylarıyla birlikte Ağadere esnafını ziyaret eden Başkan Söğüt, hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

 AĞADERE CADDESİ’Nİ GEZDİ

Aynı gün hem Barbaros Mahallesi’nde hem de Ağadere Caddesi’nde esnafı gezen Başkan Söğüt, “Körfez halkımla, esnafımla her gün bir aradayız. Biz bölge bölge esnafımızı geziyoruz, hasbihal ediyoruz ve sizlerin fikirlerini alıyoruz. Sizlerin önerilerini dinlemek yapacağımız projeler için bizlere de rehber oluyor. Bu anlamda sizlerin fikir ve önerileri bizler için çok değerli” dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5