Başkan Şener Söğüt, “Körfez’e spor salonu kazandıracağız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Karakuşak Spor Kulübü’nü ziyaret ederek kulüp yöneticileriyle bir araya geldi.

Başkan Şener Söğüt, “Körfez’e spor salonu kazandıracağız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Karakuşak Spor Kulübü’nü ziyaret ederek kulüp yöneticileriyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında konuşan Başkan Söğüt, ilçeye yapılması planlanan 1.000 seyirci kapasiteli spor salonu hakkında bilgi verdi. Başkan Söğüt, “Geçmiş dönemde bu projeyi hayata geçirmek için adımları atmıştık ancak zaman darlığı nedeniyle yetiştiremedik. Ancak bu dönemde bu projeyi mutlaka ilçemize kazandıracağız” dedi.

Karakuşak Spor Kulübü yöneticileri de Başkan Söğüt’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, spor salonunun ilçeye kazandırılmasının spor camiası için büyük bir önem taşıdığını belirttiler. Kulüp başkanı, “Spor salonu sayesinde gençlerimiz daha iyi koşullarda spor yapma imkanı bulacak ve yeteneklerini geliştirme fırsatı yakalayacak. Bu projenin hayata geçirilmesiyle ilçemizde sporun daha da gelişeceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Söğüt, spor salonunun yapımı için gerekli çalışmaların başladığını ve en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Spor salonunun ilçeye kazandırılmasıyla birlikte gençlerin spor yapma imkanlarının artacağını ve ilçenin spor potansiyelinin daha da yükselmesine katkı sağlayacağını belirtti.

Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt, Karakuşak Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Eğitmenler ve salon sporlarında eğitim alan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Söğüt’e AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu ve meclis üyesi adayları katıldı. Gençlerin antrenmanlarını izleyen Başkan Söğüt daha sonra onlarla da sohbet etti

MAHALLİ SPOR TESİSLERİ

Körfez’de spor anlamında önemli adımlar attıklarını belirten Başkan Söğüt, yeni dönemde de yatırımlara devam edeceklerini belirtti. Başkan Söğüt, “1000 seyirci kapasiteli spor salonumuz için adımları atmıştık ama olmadı; Bu dönem salonumuzu yapacağız. Mahalle spor tesislerimizin de sayısını arttıracağız” dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5