Başkan Şener Söğüt, “STK’larımızla birlikte ilçemizi ortak akılla yönetiyoruz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hafta sonu ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek, işbirliği ve dayanışma mesajları verdi. Ziyaretler kapsamında bir araya geldiği STK temsilcileriyle birlikte, ilçenin sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Şener Söğüt, “STK’larımızla birlikte ilçemizi ortak akılla yönetiyoruz”

Başkan Söğüt, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, STK'ların Körfez için önemli birer paydaş olduğunu vurgulayarak, "STK'larımızla güçlü bir aileyiz. Birlikte hareket ederek, ilçemizin gelişimine katkı sağlayabiliriz" dedi. Söğüt, STK'ların farklı alanlarda uzmanlık ve deneyim birikimine sahip olduğunu belirterek, ortak akıl ile Körfez için daha etkili hizmetler üreteceklerini ifade etti.

STK temsilcileri de Başkan Söğüt'ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, işbirliği ve dayanışma ruhunun önemine vurgu yaptılar.

Başkan Söğüt, ziyaretlerin sonunda STK temsilcilerine teşekkür ederek, ortak çalışmaların ilçenin kalkınması ve refahı için önemli olduğunu belirtti. Söğüt, ilçenin her alanda daha da ileriye gitmesi için STK'larla birlikte el ele çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçeye yeni hizmet ve eserler kazandırırken, ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşları ile de sürekli olarak bir araya geliyor, istişarelerde bulunuyor. Başkan Şener Söğüt bu kapsamda da hafta sonu ilçedeki hemşehri derneklerini; Yağmurdereliler Derneği, Van Çaldıran Derneği, Tekkeliler Köyü Derneği, Harmancık Köyü Derneği ve Posoflular Derneği’ni ziyaret etti.

DERNEKLERLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Söğüt ilk olarak Gümüşhane Yağmurdereliler Derneği’nde hemşehrileri tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Başkan Kadir Er ve üyelerle bir araya gelen Söğüt, daha sonra da Van Çaldıran Çevre Köyleri Derneği’nde Başkan Feyat Yıldız ve üyelerle bir araya geldi. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret sonrasında da Gümüşhane Tekkeliler Derneği’nde hemşehrileriyle bir araya geldi.

HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Gümüşhane Harmancık Derneği’nin ardında da Başkan Söğüt, Kocaeli Milletvekilleri Veysel Tipioğlu ve Cemil Yaman ile İlçe Başkanı Nurettin Okudan ile birlikte Kocaeli Posoflular Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Muammer Eren ve üyelerle bir araya gelen Başkan Söğüt, Körfez’e kazandırılan hizmet ve eserlerde herkesin emeği olduğunun altını çizerek, “Bizler geçtiğimiz 5 yıl içerisinde birçok projeye imzamızı attık. Körfez için, şehrimiz için ele ele omuz omuza çalıştık. Şimdi önümüzdeki 5 yıl içinde çalışmaya devam edeceğimizin sözünü veriyorum ‘’ dedi.

KÖRFEZ’E DEĞER YATIRIMLAR

“Körfez’e değer her türlü yatırım ve projelerde sizlerin yanındayız, arkanızdayız, destekçiniziz” diyen Başkan Söğüt, “Körfez’e değer diyerek atılan her adım bizim için mutluluklara açılan kapılardır. Bu zamana kadar birçok yatırım yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt günün sonunda da Körfez Çankırılılar Derneği’ni ziyaret etti.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5