Başkan Şener Söğüt, yetim ve öksüz çocuklarla iftar açtı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla düzenlenen iftar programında yetim çocuklar ve yakınlarıyla bir araya geldi.

Başkan Şener Söğüt, yetim ve öksüz çocuklarla iftar açtı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla düzenlenen iftar programında yetim çocuklar ve yakınlarıyla bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Söğüt, yetim çocukların her zaman yanlarında olduklarını ve desteklerinin süreceğini belirtti. Ayrıca, yetim çocukların toplumun önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak, onların her zaman haklarını koruyacaklarını söyledi.

Başkan Söğüt, iftar programında yetim çocuklarla yakından ilgilenerek, onların sorunlarını dinledi ve çözüm bulma sözü verdi. Programda yetim çocuklara çeşitli hediyeler verilirken, onlarla birlikte dua edilerek birlik ve beraberlik mesajları verildi. Başkan Söğüt, yetim çocukların her zaman desteklenmesi gerektiğini ve toplumun her kesiminin bu konuda duyarlı olması gerektiğini ifade etti.

Program sonunda yetim çocuklar ve yakınlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Söğüt, onlara teşekkür ederek, her zaman yanlarında olduklarını bir kez daha vurguladı. Yetim çocuklar ve aileleri de Başkan Söğüt'e teşekkür ederek, kendilerini unutmadığı için minnettar olduklarını belirttiler. Program, duygusal anların yaşandığı ve dayanışmanın ön plana çıktığı bir atmosferde sona erdi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, iftarda yetim ve öksüz çocuklar ile aileleriyle bir araya geldi. Her Ramazan aynın 15. Gecesi düzenlenen ve Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Başkan Şener Söğüt dışında; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ve kamu kurum müdürleri de katıldı. Programda ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

SEVİNCİNİ BİRLİKTE YAŞIYORUZ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de konuşmasında, “Bu mübarek günlerde yetim ve öksüz çocuklarımızın mutluluklarını ortak olmanın heyecanını bizler de yaşıyoruz. Bugünü sizlere ayırdık. Sizlerle birlikte iftar yapmanın mutluluğunu, sevincini yaşıyoruz. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Yetim ve öksüzlerimize bakmak dinimizin de emirlerinden biri. Yetim ve öksüz olan bir peygamberin ümmetiyiz. Devlet olarak, yerel yönetimler olarak her zaman sizlerin yanınızdayız” dedi. Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar da, “Bugün sizlerle burada bulunmaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyorum” dedi. İftar sonrasında da çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5