Başkan Sertif Gökçe’den, Kaymakam Demirelli’ye Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Sertif Gökçe’den, Kaymakam Demirelli’ye Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, ilçedeki güncel konular ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkan Gökçe, Kaymakam Demirelli’ye belediye çalışmaları hakkında detaylı bilgi vererek işbirliği ve koordinasyonun önemine vurgu yaptı.

Kaymakam Demirelli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye ile kaymakamlık arasındaki işbirliğinin önemine değindi. İlçenin gelişimi ve halkın refahı için birlikte çalışmanın gerekliliğine vurgu yapan Ziyaret, ilçede daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşam ortamı oluşturulması adına işbirliğinin devam edeceği kararının alınmasıyla son buldu.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri’nde Derince halkının yoğun teveccühü ile göreve başlayan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe nezaket ziyaretlerinde bulunuyor. Başkan Gökçe ilk olarak Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Mehmet Turan, Sariye Türk ve İbrahim Karnıaçık ile birlikte Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli’yi ziyaret etti. İlçe genelinde yapılması planlanan faaliyetler ve projeler hakkında görüş alışverişinin gerçekleştiği ziyarette Derince’nin ihtiyaçları hakkında genel bir değerlendirme de yapıldı. Başkan Gökçe ev sahipliğinden dolayı Kaymakam Demirelli’ye teşekkür ederken Kaymakam Demirelli de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5