Başkan Söğüt, “İnsana dokunan projeler yaptık”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfezli muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Söğüt, “Körfez’de birlikte güzel işlere imza attık. İnsana dokunan eser ve hizmetleri hayata geçirdik” dedi

Başkan Söğüt, “İnsana dokunan projeler yaptık”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfezli muhtarlarla Tütünçiftlik’te Nazende’de bir araya geldi. Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk ve muhtarların yer aldığı sohbet havasındaki buluşmada Başkan Söğüt, muhtarların talep ve önerilerini de dinledi. Körfez’in dört bir noktasında eşit hizmet götürmek için çalıştıklarını belirten Başkan Söğüt, muhtarlardan gelen talep ve öneriler doğrultusunda projelere yön verdiklerini belirtti.

IŞIL IŞIL CADDELERE KAVUŞTUK

Her biriniz Körfez’in gelişmesine, büyümesine yardımcı oldunuz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Bizler, sizlerle birlikte Körfezimizi en güzel yerlere taşıdık. Bugün sadece 1,5 milyar TL kentin alt ve üstyapısına yapılan yatırımlar var. Altyapı çalışmaları sırasında sizler bize büyük destek verdiniz. Çok şükür de zorlu süreci birlikte atlattık. Bugün ışıl ışıl caddelere kavuştuk.

SİZLERİN DE EMEĞİ BÜYÜK

Körfez’de insana dokunan eser ve hizmetleri hayata geçirirken, en büyük desteği sizlerden gördük. Vatandaşlarımız sahillerde konforlu vakit geçirsin diyerek Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Hereke ve Yarımca’ya muhteşem sahiller kazandırdık. Bunlarda sizlerin de emeği büyük” dedi. Başkan Söğüt daha sonra muhtarlardan gelen talepleri de tek tek not aldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2024, 13:39

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5