Evyap Port Limanından, vinçlerin devrilmesi olayı ile ilgili yapılan açıklamada…

Körfez ilçesindeki limanda meydana gelen vinç devrilmesi olayıyla ilgili Evyaport'tan yapılan açıklamada, kazanın tespit çalışmalarının resmi kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde devam ettiği belirtildi.

Evyap Port Limanından, vinçlerin devrilmesi olayı ile ilgili yapılan açıklamada…

Körfez ilçesindeki limanda meydana gelen vinç devrilmesi olayıyla ilgili Evyaport'tan yapılan açıklamada, kazanın tespit çalışmalarının resmi kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde devam ettiği belirtildi. Gemide meydana gelen kazanın detaylarına ilişkin bilgi veren açıklamada, Çin'in Ningbo Limanı'ndan hareket eden Hong Kong Bayraklı "YM Witness" adlı konteyner gemisinin, çeşitli limanlara uğradıktan sonra İstanbul Ambarlı Limanı'na yanaştığı ifade edildi.

Açıklamada, dün gerçekleşen olay sırasında geminin Evyapport Limanı'na yanaşma manevrası sırasında üç rıhtım vincinin devrildiği ve bu durumun gemiye ve bazı konteynerlere zarar verdiği belirtildi. Kazanın nedeni hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, olayın detaylı bir şekilde incelendiği ve soruşturmanın devam ettiği vurgulandı.

Evyaport yetkilileri, Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmamış olmasının en büyük tesellimiz, kazada yaralanan olmadığını ve gemi personelinin güvende olduğunu belirtirken, oluşan maddi hasarın en kısa sürede giderilmesi için gerekli çalışmaların başlatıldığını ifade etti. Ayrıca, limanın faaliyetlerinin kazadan etkilenmediği ve normal şekilde devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

,

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5