İbrahim Şirin, “Kadınlarımızın emeği ve mücadelesi asla yadsınamaz”

Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) Çenedağ Şubesi’ni ziyaret etti.

İbrahim Şirin, “Kadınlarımızın emeği ve mücadelesi asla yadsınamaz”

Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) Çenedağ Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında kursiyerlerle bir araya gelen Şirin, onların çalışmalarını yakından inceledi ve kendilerine başarılar diledi. KO-MEK’in önemine vurgu yapan Şirin, meslek edinmek isteyen vatandaşların bu tür kurslardan faydalanarak kendilerini geliştirebileceklerini belirtti.

KO-MEK Çenedağ Şubesi’nde verilen kursların çeşitliliğine dikkat çeken Şirin, kursiyerlerin farklı alanlarda eğitim alarak meslek sahibi olabileceklerini ifade etti. Ayrıca, kursların ücretsiz olması ve katılımcılara sertifika verilmesinin de önemli bir avantaj olduğunu dile getiren Şirin, bu tür sosyal projelerin desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Ziyaret sırasında kursiyerlerle sohbet eden İbrahim Şirin, onların beklenti ve taleplerini dinleyerek notlar aldı. Kursiyerlerin memnuniyetini görmekten mutluluk duyduğunu belirten Şirin, eğitim alanında yapılan çalışmaların toplumun gelişimine katkı sağladığını söyledi. Adaylık sürecinde vatandaşların beklentilerini dikkate alarak projeler geliştireceklerini ifade eden Şirin, KO-MEK gibi kurumların desteklenmesi gerektiğini vurgulayarak ziyaretini tamamladı.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5