İzmit Belediye Meydanında, 23 Nisan coşkusu, etkinliklerle başladı.

İzmit Belediye Meydanı, 23 Nisan coşkusuna ev sahipliği yapıyor. İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle birlikte, çocuklar ve aileleri bir araya gelerek bayramlarını kutluyor.

İzmit Belediye Meydanında, 23 Nisan coşkusu, etkinliklerle başladı.

İzmit Belediye Meydanı, 23 Nisan coşkusuna ev sahipliği yapıyor. İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları renkleniyor. Çocuklar ve aileleri, belediye meydanında bir araya gelerek, bayramın coşkusunu birlikte yaşamaya başladılar.

Kutlama programı kapsamında, çeşitli etkinlikler ve gösteriler düzenleniyor. Çocuklar için oyun alanları, yüz boyama standları ve animasyon gösterileri hazırlanmış durumda. Ayrıca, müzik ve dans gösterileriyle de bayram coşkusu doruklara çıkıyor. İzmit Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan’ı unutulmaz kılmak için büyük bir özenle hazırlıklarını sürdürüyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İzmit Belediye Meydanı’nda devam eden etkinliklerle kutlanmaya devam edecek. Tüm İzmitliler, bu özel günü birlikte kutlamak ve çocuklar için unutulmaz anılar biriktirmek için belediye meydanına davet ediliyor. Herkesin katılımıyla, 23 Nisan coşkusu daha da büyüyecek ve bayramın anlamı daha da güçlenecek.

PROGRAMLAR DEVAM EDECEK

Çocukların bayramı doyasıya yaşamaları için hazırlanan etkinlik programları kapsamında atölyeler, tiyatro oyunları, gösteriler, konserler, yarışmalar ve çok daha fazlası 3 gün boyunca devam edecek. Çocuk sesleriyle şenlenecek olan belediye meydanında ki ikramlar da ağızları tatlandıracak.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5