banner2

Kocaeli’nde yüz güldüren Ramazan Şenlikleri başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında çocuklar için iftar sonrası Ramazan Eğlencesi başlattı.

Kocaeli’nde yüz güldüren Ramazan Şenlikleri başladı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği, Ramazan aynın bereketini hep birlikte yaşadığımız şu değerli günlerde, iftar sonrası için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinliklerde eski güzel Ramazan eğlencelerini çocuklar da yaşayacak. Ramazanın enerjisi ile anne babalar çocukluklarındaki eski Ramazan anılarını hatırlarken çocuklar ise eğlenceli anlar yaşayıp, unutamayacakları güzel bir gün geçirecek.

 

RAMAZAN ŞENLİĞİNE DAVETLİSİNİZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştireceği Ramazan Şenliği etkinliğin kent genelinde 10 farklı noktada yapılması planlandı. Kocaeli’nin dört bir yanında düzenlenen Ramazan etkinliğinin ilki İzmit, Gebze ve Karamürsel’de yapıldı. Çocukların unutamayacağı anlar yaşadığı etkinlikte geleneksel Türk Tiyatrosu, Hacivat Karagöz Oyunu, İbiş ve Meddah Gösterisi ile çocuklara yönelik patlamış mısır, pamuk şekeri ikram edildi. Ramazan eğlenceleri ile ilgili hafta içi mesai saatleri içinde (0262) 318 27 25 numarasından detaylı bilgi alınabilir.

 

HAYDİ ÇOCUKLAR EĞLENCEYE

Unutulmaya yüz tutmuş geleneksel oyunların oynandığı Ramazan Şenliğinde çocuklarda mutlu anne babalar da. Ramazan ayı boyunca devam edecek Ramazan şenlikleri programı önümüzdeki haftalarda Kocaeli’nde şu ilçelerinde olacak;

Darıca Millet Bahçesi            15 Nisan Cuma 21:00

Çayırova Belediye önü         16 Nisan Cumartesi 21:00

Dilovası Belediye önü           17 Nisan Pazar 21:00

Derince 60 Evler Sahil          22 Nisan Cuma 21:00

Gölcük Değirmendere Sahil 24 Nisan Pazar, 21:00

Körfez Yarımca Sahil            29 Nisan Cuma 21:00

İzmit Sekapark                      30 Nisan Cumartesi 21:00

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5