Körfez Belediyesi, Cumhuriyetin 100. Yılı için bayrak dağıttı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Körfezde’de coşku içinde kutlanacak. Bu bağlamda Körfez Belediyesi, ilçeyi Türk bayraklarıyla donatmak için çalışmalara başladı.

Körfez Belediyesi, Cumhuriyetin 100. Yılı için bayrak dağıttı

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen bayrak dağıtma etkinliğinde, esnaf ve vatandaşlara yaklaşık dokuz bin adet bayrak hediye edildi.

SÖĞÜT VE KALKAR BAYRAK DAĞITTI

Körfez Belediyesi tarafından, Körfez’in dört bir yanında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılı kapsamında ev ve iş yerlerine asılmak üzere vatandaşlara Türk bayrağı hediye edildi. Belediye Başkanı Şener Söğüt’te, Kaymakam Uğur Kalkar ile birlikte etkinliğe katılarak, vatandaşlara bayrak hediye ederek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladılar.

SÖĞÜT, “NİCE YÜZYILLARA”

Farklı noktalarda gerçekleştirilen bayrak dağıtım etkinliğine katılan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfezlilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın kutlayarak, bayrak hediye etti. Başkan Söğüt, “Aziz büyüklerimizin büyük mücadeleler neticesinde kurduğu ve bizlere armağan ettiği, binlerce yıllık devlet geleneğimiz ile harmanlanmış olan Cumhuriyetimizin bugün 100. yılına ulaşmanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Kutlu olsun. Hep birlikte nice yüzyıllara kavuşalım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2023, 14:16

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5