Körfez’de 23 Nisan kutlamalarına, vatandaşlar ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Körfez ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliklere yoğun ilgi vardı.

Körfez’de 23 Nisan kutlamalarına, vatandaşlar ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Körfez ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliklere yoğun ilgi vardı. Sabah saatlerinde başlayan program, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakma töreni ile başladı. Ardından, Alpaslan Türkeş Stadı'nda gerçekleştirilen kutlamalara vatandaşlar ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Stadın tribünleri renkli görüntülere sahne olurken, öğrencilerin hazırladığı gösteriler izleyenleri adeta büyüledi. Dans gösterileri, müzik dinletileri ve tiyatro oyunlarıyla dolu dolu geçen program, katılımcılardan tam not aldı. Özellikle minik öğrencilerin sahne performansları büyük alkış topladı.

23 Nisan coşkusunun yaşandığı etkinliklerde, çocuklar doyasıya eğlenirken aynı zamanda tarihi bir günü de kutlamanın gururunu yaşadılar. Program sonunda, katılımcılara çeşitli hediyeler ve ikramlar dağıtılarak etkinlikler sona erdi. Körfez halkı, bir kez daha birlik ve beraberlik içinde güzel bir bayramı kutlamanın mutluluğunu yaşadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Körfez’de yine coşku içerisinde kutladı. Kutlamaların adresi Alparslan Türkeş Spor Kompleksi olurken, katılanlar arasında; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Garnizon Komutanı Gökhan Güllüoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmaların ardından, öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler sunuldu. Stadı dolduran Körfezliler ise öğrencilerin gösterisini ayakta alkışladı. 23 Nisan dolayısıyla düzenlenen çeşitli sosyal ve kültürel yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri de protokol üyeleri tarafından verildi. Daha sonra tüm öğrenciler bando eşliğinde tören yürüyüşü gerçekleştirdi, stadı dolduran vatandaşları selamladı.

“BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de günün anlam ve önemine değinen kısa bir konuşma gerçekleştirerek, “Bugün bizler için önemli ve anlamlı bir gün. 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu günü çocuklara armağan etti. Çocuklarımızın bayramı. Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2024, 14:05

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5