banner3

TÜRKİYE'NİN BİRİNCİSİ GÖLCÜKLÜ İPEK BURCU ÜNAL  

Gölcük Cahit Külebi Ortaokulu öğrencisi İpek Burcu Ünal, Aile ve Sosyal Bakanlığı tarafından düzenlenen Erişebilirlik Resim Yarışması'nda, Türkiye 1.’si oldu.  

TÜRKİYE'NİN BİRİNCİSİ GÖLCÜKLÜ İPEK BURCU ÜNAL   

 

Aile ve Sosyal Bakanlığı tarafından düzenlenen Erişebilirlik Resim Yarışması'nda, Türkiye 1.’liğini Gölcüklü öğrenci İpek Burcu Ünal kazandı. Gölcük Cahit Külebi Ortaokulu öğrencisi İpek Burcu Ünal, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törenle ödülünü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık'tan aldı.

 

BAŞKAN SEZER’DEN BİRİNCİYE TEBRİK

Ünal’ın başarısının ilçenin gurur kaynağı olduğunu söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Aile ve Sosyal Bakanlığı tarafından düzenlenen Erişebilirlik Resim Yarışması'nda, Türkiye 1.si olarak ilçemizi gururlandıran, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törenle ödülünü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Derya Yanık'tan alan, Cahit Külebi Ortaokulu öğrencisi, Gölcüklü İpek Burcu Ünal'ı, saygıdeğer ailesini ve Görsel sanatlar öğretmeni Dilek Bayarçelik’i can-ı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

 

BAKANLIĞIN YARIŞMASINDA İKİNCİ DERECE

Öte yandan daha önce de Gölcük Barbaros İlkokulu ikinci sınıf öğrencisi Yusuf Çınar Çil, “Bize Alkış Yap Baba" şiiri ile Aile ve Sosyal Bakanlığı tarafından düzenlenen Erişebilirlik Şiir Yarışması’nda 3. olmuştu. Çil’in ardından bakanlığın yarışmasında Türkiye 1.’si olan İpek Burcu Ünal da ilçesine ikinci dereceyi kazandırmış oldu.

 

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5