K.B.B. Uzm. Dr. Büşra GEBEŞ ŞAHİNER, hasta kabulüne başladı

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Büşra GEBEŞ ŞAHİNER, hasta kabulüne başlamıştır.

K.B.B. Uzm. Dr. Büşra GEBEŞ ŞAHİNER, hasta kabulüne başladı

Kulak burun boğaz hastalıkları, insanların günlük yaşamlarını olumsuz etkileyen ve tedavi gerektiren rahatsızlıklardır. Bu tür hastalıkların tedavisi için uzman bir doktora başvurmak önemlidir. Son derece önemli bir branş olan kulak burun boğaz hastalıkları, birçok farklı sorunu içermektedir. Bu nedenle, bu alanda uzmanlaşmış bir doktorun hasta kabulüne başlaması oldukça önemlidir.

Son zamanlarda hastanemize atanan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Büşra GEBEŞ ŞAHİNER, hasta kabulüne başlamıştır. Dr. ŞAHİNER, alanında uzmanlaşmış ve deneyimli bir doktordur. Hasta kabulüne başlamasıyla birlikte, hastaların kulak, burun ve boğaz sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Kulak burun boğaz hastalıkları polikliniğinde hasta kabulüne başlayan Uzm. Dr. Büşra GEBEŞ ŞAHİNER, hastaların şikayetlerini dinleyerek, detaylı bir muayene gerçekleştirmektedir. Hastaların sorunlarını anlamak ve doğru teşhis koymak için gerekli tüm tetkikleri yapmaktadır. Bu sayede, hastaların doğru tedavi sürecine yönlendirilmesi sağlanmaktadır.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5