Nitelikli Hırsızlık Suçlarından Aranan Şahıslara Operasyon

Emniyet Müdürlüğümüzce 01/10/2021 - 10/01/2022 tarihleri arasında ilimiz genelinde ve çevre illerde ikametlerin kapı dilini düşürmek suretiyle meydana gelen “Nitelikli Hırsızlık (Evden Hırsızlık)” konularını gerçekleştiren şüpheli şahısları yakalamak ve suçun önlenmesi için yapılan planlı çalışmada;

Nitelikli Hırsızlık Suçlarından Aranan Şahıslara Operasyon

            Belirtilen tarihler arasında 36 kez ara yakalama yapılmış, bu ara yakalamalarda 15 şüpheli şahıs çeşitli suçlardan aranma kaydı olduğu için tutuklanmış, 12 şüpheli şahıs adli kontrol (ev hapsi) kararı ile serbest kalmıştır. Ayrıca şüpheliler üzerinden çıkan ve çeşitli olaylarda çalınan malzemelere el konulmuştur.

            Planlı çalışma kapsamında, ilimiz ve çevre illerde toplamda 30 farklı “Evden Hırsızlık” konusuna karışıp toplamda vatandaşlarımıza ait 3.762.000 TL değerinde altın, ziynet eşyası ve para çaldığı tespit edilen 46 şüpheli şahıs, 11.01.2021 günü 9 ilde yapılan eş zamanlı operasyon sonucunda yakalanmıştır. Şüpheli şahıslar, gerekli işlemler için Emniyet Müdürlüğümüze getirilmiş olup gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir.

            Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

          Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

                                                                    KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5