banner3

Silahla vurup öldürdüler

Olay Gebze'de yaşandı. Tartıştıkları şahsı silahla vurarak ölümüne sebep olan 2 kişi tutuklandı

Silahla vurup öldürdüler

Olay, Gebze'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir iş yerine gelen O.Ç. ve S.E. isimli şahıslar ile, iş yerinde bulunan S.Y. isimli şahıs arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından O.Ç. yanında getirdiği tabancayı çıkararak S.Y.’ye ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan S.Y. kanlar içinde yere yığılırken, diğer şahıslar ise olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan vatandaşlar, durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, ağır yaralanan şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılan S.Y. burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, S.Y.’yi yaralayıp ölümüne sebep olarak olay yerinden kaçan 2 şahsı yakalayabilmek için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmalarının ardından 2 şahıs da aynı gün suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan O.Ç. ve S.E. isimli şahısların çeşitli suçlardan kayıtları olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5