Yağma suçundan, aranan şahılar yakalandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Körfez ve Derince ilçelerinde meydana gelen "Geceleyin Birden Fazla Kişi İle Yağma" olayıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Yağma suçundan, aranan şahılar yakalandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Körfez ve Derince ilçelerinde meydana gelen "Geceleyin Birden Fazla Kişi İle Yağma" olayıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. 07.12.2023 tarihinde gerçekleşen olayda H.Ç., A.Ç., E.Ç. ve S.Ç. isimli şahıslara yönelik şüpheli olarak Y.Ü. ve E.B.G. isimli şahısların İstanbul'da yakalandığı belirlendi. Operasyon sonucunda Y.Ü. ve E.B.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Ü.E. ve M.Y. tutuklandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, suçun önlenmesi ve faillerin yakalanması için kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceğini açıkladı. İl genelinde güvenliği sağlamak ve suçluları adalet önüne çıkarmak için yoğun çaba harcanmaktadır. Halkın güvenliği ve huzuru için emniyet güçleri, suçlularla mücadelede kararlılıkla hareket etmeye devam edecektir.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların güvenliğini sağlamak ve suçluları adalet önünde hesap vermeye zorlamak için gece gündüz çalışmaya devam edecektir. Toplumun huzur ve güvenliğini korumak için suçlularla mücadelede kararlılıkla hareket eden emniyet güçleri, suçun her türlüsüne karşı etkin bir şekilde mücadele edecektir.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5