Şirketin, halka arz talep toplama tarihleri de belli oldu.

Limak Şirketler Grubu’nun iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento halka arzında 14-15-16 Şubat tarihlerinde talep toplanacak.

Şirketin, halka arz talep toplama tarihleri de belli oldu.

Talep toplama tarihleri belli oldu.

Limak Şirketler Grubu'nun iştiraki olan Limak Doğu Anadolu Çimento, halka arz için hazırlıklarını tamamladı. Şirketin halka arz talep toplama tarihleri de belli oldu. 14-15-16 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek olan talep toplama süreci, yatırımcılara şirketin hisselerine yatırım yapma fırsatı sunacak.

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzı, şirketin büyüme stratejilerini desteklemek ve sermaye yapısını güçlendirmek amacıyla gerçekleştiriliyor. Şirket, Türkiye'nin önde gelen çimento üreticilerinden biri olarak faaliyet gösteriyor ve sektördeki güçlü konumuyla dikkat çekiyor.

Halka arz süreci, şirketin hisselerini halka açarak, yatırımcılara ortaklık imkanı sunuyor. Bu sayede, şirketin büyüme potansiyelinden ve karlılık oranlarından yararlanmak isteyen yatırımcılar, Limak Doğu Anadolu Çimento'nun hisselerine yatırım yapabilecekler.

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzı, Türkiye'nin ekonomik büyümesine de olumlu katkı sağlayacak. Şirketin büyüme stratejilerini desteklemesi ve sermaye yapısını güçlendirmesi, yeni yatırımların yapılmasını ve istihdamın artmasını sağlayacak. Ayrıca, halka arz süreci, Türkiye'nin sermaye piyasalarının gelişimine de katkıda bulunacak.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük şehri Şanlıurfa’da kurulu olan Limak Doğu Anadolu Çimento’ya ait Şanlıurfa fabrikası, 875 bin metrekare açık alanıyla yılda yaklaşık 2,2 milyon ton çimento ve 1,5 milyon ton klinker üretim kapasitesine sahip. Şirket, halka arzdan sağlanacak gelirin tamamını büyümesinde kullanarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde satışlarını arttırmayı hedefliyor.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5