İYİ Parti’den sandık görevlilerine eğitim

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı da sandık görevlilerine sandık güvenliği eğitimini Yunus Emre Kültür Merkezinde verdi. Eğitime 250 kişi katıldı.

İYİ Parti’den sandık görevlilerine eğitim

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerine sayılı günler kaldı. Siyasi partilerde yoğun bir süreç yaşanırken gözler 14 Mayıs’a çevrildi. Seçim günü için çalışmalar son hızla devam ederken sandık görevlilerinin eğitimleri de sürüyor. İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı da sandık görevlilerine sandık güvenliği eğitimini Yunus Emre Kültür Merkezinde verdi. Eğitime 250 kişi katıldı.

BABACAN TEŞEKKÜR ETTİ

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşenur Babacan eğitim sonrası yaptığı açıklamada “İlçe Başkanlığı olarak Sandık Güvenliği Eğitimimizi çok yoğun bir katılımla Dolphin Yunus Emre Salonunda gerçekleştirdik.  Seçim İşleri Sorumlusu İl Başkan Yardımcımız Sayın Emre Evren, Seçim İşleri Sorumlusu İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Aytunç Çetinbaş önderliğinde gerçekleşen eğitimimize, il ve ilçe yöneticilerimiz, sandık görevlilerimiz, mahalle başkanlarımız, kadın politikalarımız katılım sağladı. Tüm katılımcılara verilen sertifikalarla günün anlam ve önemi perçinlenmiş oldu. Ayırdıkları zaman ve emekleri için tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2023, 18:52

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5