Liselerarası Voleybol Türkiye Şampiyonası, İlimizde Gerçekleştirildi

Liselerarası Voleybol Türkiye Şampiyonası Final Müsabakaları, ilimizde büyük bir heyecanla gerçekleştirildi.

Liselerarası Voleybol Türkiye Şampiyonası, İlimizde Gerçekleştirildi

 Kızlar finali müsabakası, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ın teşrifleri ve Vali Seddar Yavuz'un katılımlarıyla gerçekleşti. Bu önemli organizasyon, 2023-2024 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlendi.

Voleybol Gençler A (kızlar-erkekler) birincilik maçları, 81 ildeki 1152 erkek takımından 14 Bin 863 sporcu ile 2 bin 226 kadın takımından 34 bin 236 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Bu büyük organizasyon, genç sporcuların yeteneklerini sergileme ve rekabet etme fırsatı buldukları önemli bir platform oldu.

Final müsabakaları, 5-9 Şubat 2024 tarihleri arasında ilimizde gerçekleştirildi. Bu süre boyunca, son 8'e kalan takımlar arasında büyük bir mücadele yaşandı. Sporcular, performanslarını en üst seviyede sergileyerek şampiyonluk için ter döktüler.

Bu önemli organizasyon, gençler arasında voleybolun popülerliğini artırmak ve spor kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve Vali Seddar Yavuz'un katılımları, organizasyona verilen önemi gösterdi.

Final müsabakaları sonunda, şampiyon olan takımlar büyük bir sevinç yaşadı. Bu başarılarıyla, hem okullarını hem de ilimizi gururlandırdı

Liselerarası Voleybol Türkiye Şampiyonası Kızlar Finali müsabakası Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın teşrifleri ve Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

2023-2024 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında Voleybol Gençler A (kızlar- erkekler) birincilik maçları; 81 ilden 1152 erkek takımından 14 Bin 863 sporcu ile 2 bin 226 kadın takımından 34 bin 236 sporcunun katılımıyla tamamlanmış, son 8’e kalan takımların final müsabakaları 5-9 Şubat 2024 tarihleri arasında ilimizde gerçekleştirilmiştir.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2024, 13:20

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5